ZBOG NARUŠENIH MEĐULJUDSKIH ODNOSA: Aca Lukas napušta “Zvezde Granda”

Aca je udružio snage sa Cecom u novom projektu “Pinkovih zvezda”

Nakon višegodišnje saradnje sa Sašom Popovićem i “Grandom”, Aca Lukas je odlučio da napusti “Zvezde Granda” pa je prešao da radi na Pinku u potpuno novom projektu “Pinkove zvezde” u sklopu “Zadruge”.

-Aca je odlučio da napusti “Zvezde Granda” kada je stigla ponuda sa Pinka. Gotovo da se nije dvoumio i odmah je prihvatio. Tim prije što su međuljudski odnosi članova žirija u “Grandu” postali nesnošljivi. Kap koja je prelila čašu u odluci bila je njegova svađa sa Karleušom i Šerifovićevom. Zato je oduševljeno prihvatio novi izazov, rekao je izvor i dodao:

-Na Pinku će biti na istoj funkciji člana žirija u talent šou-programu koji od septembra kreće u okviru rijalitija “Zadruga 2”. Pored svojih kolega, i on će ocjenjivati talente, a u šou-programu će učestvovati i zadrugari koji će takođe iznositi mišljenje o regularnosti takmičenja, kaže izvor za Telegraf.

Jedini uslov da pjevač nastavi saradnju sa “Grandom” bilo je da mu Popović udvostruči honorar, ali njegov prijedlog je odbijen. U novom takmičenju će se pored Ace u žiriju naći i Svetlana Ceca Ražnatović kao i Andrija Milošević.

Jelena je razočarana postupkom kolege i nekadašnjeg prijatelja, zbog čega mu je poručila:

-Lukase, bez mene ne postojiš. Vidjet ćeš to kada završiš sa muljem u koji si ušao.

-Recite Jeleni da je ona odavno propala, neka ne brine za mene, poručio joj je Lukas.

(Avaz.ba)

Možda Vas zanima  Nije mogla da sakrije svoj bes: Teodora ŽESTOKO oplela po svom bivšem dečku, a onda javno priznala DA ĆE ZVATI ĆAZIMOVU DORIS, A EVO ŠTA ĆE JE PRVO PITATI (VIDEO)
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *