Usamljena gospođa (38) traži avanturu. Spremna sam i platiti za dobrog muškarca !!

Zovem se Lucija i imam 38 godina, još uvijek sam gospođa nisam se rastala jer mi je muž umro i tako mi je ostalo njegovo prezime.

 Živim u svojoj velikoj kući katnici i živim od njegove mirovine, velika je dovoljno da mogu živjeti luksuzno uz svoj rad na poljoprivredi i sa životinjama.

Otkada je on umro nisam bila niti sa jednim muškarcem, i jako teško ih nalazim. Ne znam zašto je to tako ali baš nemam sreće i osjećam se skroz usamljeno u toj praznoj kući.

Tražim nekoga samo za avanture jer nisam spremna da ulazim ponovo u neku vezu i mislim da sam prestara za to i da je moje vrijeme prošlo što se toga tiče. I nisam više za to da nekome služim i da mu budem dostupna 24 sata dnevno niti si hoću to dozvoliti.

Bila bih sa nekim samo da zadovoljim svoje potrebe kada mi dođe, i da imam povremeno od nekoga koju riječ utjehe ili samo za razgovor. Ništa od toga mi više ne treba i sasvim mi je dovoljno to.

Ne mora biti mojih godina i dolaze u obzir i mlađi koji vole starije žene dapače bilo bi mi drago, i za dobrog muškarca sam spremna dobro i platiti. Tko je zainteresiran neka mi se slobodno javi ja ću ga naći i dodati na svoju listu i dalje ćemo se dogovoriti. POGLEDAJTE SLIKE DAMA KOJE TRAŽE AVANTURU…

POGLEDAJTE JOS SLIKA DAMA KOJE TRAŽE AVANTURU — OVDJE—

POGLEDAJTE JOS SLIKA DAMA KOJE TRAŽE AVANTURU — OVDJE—
Možda Vas zanima  ŠOKANTNO! Evo šta se krije iza fotografija koje držimo na desktopu računara…
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *