UPUTIO JAVNO IZVINJENJE: Sloba se pokajao zbog JEDNE STVARI KOJU JE RADIO U ZADRUZI (FOTO)

Pinkova zvezda Slobodan Radanović još sumira utiske o svom učešću u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi. On je posle izlaska iz Bele kuće priznao da se kaje zbog svojih postupaka, a ono što mu je posebno zasmetalo jeste njegova komunikacija sa sedmom silom.

Javnost je imala priliku da vidi kako je Sloba u pojedinim momentima bio neprijatan prema novinarima koji su gostovali u studiju i zadrugarima postavljali pitanja, a dešavalo se i da burno reaguje.

Sloba je gostovao u emisiji ,,Premijera”, a onda je imao potrebu da svim pripadnicima sedme sile uputi izvinjenje uz opravdanje da je zatvoreni prostor učinio svoje.

Kajem se što sam burno reagovao. Shvatio sam da novinari nemaju ništa protiv mene i da je to njihov posao koji moraju da obavljaju. Zatvoreni prostor, svaka sitnica te iznervira i to je to – priznao je Sloba.
Međutim, on je morao da istakne i da svakodnevno čita raznorazne novinske natpise o sebi koji su neistiniti.

Kroz ovih devet meseci baš sam istrenirao svoj mozak. Ja sam čitao da sam… Naišao sam na neke vesti da me Kristina zatekla sa muškarcem u krevetu. Ja sam je pitao da li je to stvarno izjavila, rekla je da nije. Pisali su da mi je otkriven tumor na mozgu, a to je neistina, retko kad sam naišao na realnu vest o sebi, ali ne dodiruje me to – rekao je Sloba.

(Pink.rs)

Možda Vas zanima  NE MOŽE BOLNIJE: Ćerka Sinana Sakića se OVOM POTRESNOM slikom i rečima oprostila od voljenog oca (FOTO)
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *