TRAŽIM MUŠKARCA SAMO ZA TAJNU VEZU, POŠTO SAM…

Drugačije ne mogu.
Iako kod kuće imam muža koji je ogroman papak ne želim da zna da ga varam sa nekim drugim, jer bih izgubila sve što imam.

Ipak on ima sve i nikada nisam ovako živjela niti sam imala kao što pored njega imam. Nije neki muškarac i stvarno je ružan ali eto volim njegov novac i uživam u njemu.

Sve bih to sigurno nestalo da zna da imam drugog pored sebe, zato želim pronaći nekoga tko bih mogao izdržati u tajnoj vezi sa mnom da ne dođe do njega.

On ionako stalno radi i nema ga po tjedan dana kod kuće i užasno sam usamljena i treba mi baš jedna prava muškarčina koji će mi pokazati gdje je moje mjesto i koji neće stalno govoriti da draga.

POGLEDAJTE JOS SLIKA DAMA KOJE TRAŽE DISKRETNOG MUSKARCA — OVDJE—

Nego da ja govorim da dragi, to kod mog muža nema jer je papak i nekada me podsjeća kao da je peder kako ima neke manire i ponašanje, što god da kažem njemu odgovara i samo govori da draga kako ti kažeš.

Mene to užasno nervira i ne volim to jer vidim za pravim muškarcem koji zna kako sa ženom treba, on nije ni u krevetu nešto brzo završi vjerujte mi ne znam da sam uopće spavala sa njim jer ispada kao da je samo on uživao.

Ne želim tako hoću muškarca koji će dati sve od sebe da i ja budem zadovoljna i da se baš osjećam pored njega kao prava žena, vjerujem da ima takvih i neće mu sigurno loše biti. Za novac ne moramo brinuti toga imamo na pretek.

Možda Vas zanima  Posle 15 dana agonije: Ovo je prvi dečak sa Tajlanda koji će se vratiti svojim roditeljima

Samo neka mi se javi onaj tko misli da bih mogao sa mnom ostvariti svoj san i kojem neće biti problem da budemo tajni ljubvnici bar jedno vrijeme dok ne vidimo kako će to ići.

POGLEDAJTE JOS SLIKA DAMA KOJE TRAŽE DISKRETNOG MUSKARCA — OVDJE—
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *