Ponovo sukob Severine i Milana Popovića zbog sina Aleksandra

Pjevačica Severina Kojić i ove godine čini isto što je uradila i prošle, kada Milanu Popoviću nije dozvolila da novogodišnje praznike provede sa sinom Aleksandrom.

Naime, biznismen ni ovu Novu godinu neće dočekati sa malim Aleksandrom, iako je Severina angažovana na Crnogorskom primorju, gdje će 31. decembra i 1. januara nastupiti u hotelu “Splendid” u Bečićima.

– Severina već četvrtu godinu zaredom ne dozvoljava da za Novu godinu bude sa sinom iako ona radi za doček i spriječena je da sama brine o djetetu. Pošto nije tražila saglasnost od oca da ga vodi sa sobom u Crnu Goru, vjerovatno je unaprijed isplanirala da ga ponovo ostavi kod nekih trećih osoba jer je ona već godinama kategorički protiv toga da dijete bude sa tatom – otkriva izvor blizak hrvatskom pravosuđu.

– Pjevačica je nedavno i izjavila da cijela njena porodica, uključujući sve Kojiće, treba da ima prioritet u odnosu na Aleksandrovog oca u djetetovom životu, a na pitanje sudije da li se slaže da je otac ravnopravan roditelj, odbila je da odgovori. Na sve to, Severina je nedavno ponovo podržala pokret “I ja sam majka”, koji su same žene-inicijatori zatvorile zbog reakcije majki koje su iskoristile portal da pljuju po očevima svoje djece. Takođe je podržala ženu koja je otela dijete od svog oca Ninu Kuluz i pozvala žene da odlaze od očeva njihove djece ako su nezadovoljne i time javno objavila da je ona za rasturanje porodice kao osnovnog stuba svakog društva – zaključuje sagovornik, piše Telegraf.rs.

Ove navode potvrđuje i Milan Popović, koji kaže da novogodišnje praznike neće provesti sa svojim nasljednikom.

Možda Vas zanima  Nakon što je zaratila s Lunom: Rada oči u oči s Anabelom!

– I sada neka mi neko kaže da majka želi dobro svom djetetu! Ima sina koji ima oca i brata, sa kojima želi da bude, provede vrijeme i praznike, ali ona to zanemaruje. Po ko zna koji put dijete daje trećim osobama, a Aleksandar ne može sa nama da provede ni Novu godinu – rekao je Popović za Telegraf.

S druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović tvrdi da će ona sina voditi sa sobom na nastupe u Crnoj Gori, te da joj za to nije neophodna saglasnost oca djeteta.

– Prema presudi Županijskog suda u Zagrebu donesenoj dana 8. jula 2014, koja je i dalje na snazi, Severina za putovanje sa djetetom van granica Hrvatske i EU ne treba da ima saglasnost oca. Sud je to obrazložio prvenstveno iz razloga što ne postoji zakonski osnov za takvu obavezu – poručio je Severinin PR.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *