Novi mod za GTA 5 donosi mnoštvo zanimljivih noviteta

Moderska zajednica ne prestaje da donosi novi sadržaj u GTA V čak i par godina od dolaska na PC.

Najnoviji mod koji zapada za oko je GunShot Wound mod, sa kojim dolazi znatno realističniji sistem povređivanja.

Za razliku od sistema koji je prisutan u samoj igri, gde je izrešetani karakter nastavio dalje bez problema, moder SH42913 je napravio čak 5 stepena – bez povreda, lake, srednje, teške i smrtonosne – a kako on objašnjava lake i srednje povrede ne utiču znatno na gejmplej, dok kod teških povreda dolazi do “ljuljanja” kamere i više nije moguć sprint, a kod smrtonosnih povreda počinje odbrojavanje do smrti, gdje se karakter kreće veoma sporo i ukoliko ne pronađe pomoć umire.

Liječenje se vrši korištenjem paketa za prvu pomoć ili zvanjem hitne pomoći, a moder ističe još i da skripta ne važi samo za povrede vatrenim oružjem, već za bilo koji oblik povrede, kao što su sudari u saobraćaju i padovi.

Skripta koju je napravio ovaj moder je izuzetno detaljna tako da svaka povreda i ponašanje lika zavisi od toga u kom je organu ili dijelu tijela metak završio, kao i od toga koji je metak u pitanju, tako da snajper nanosi veću štetu od pištolja.

Pored karaktera kontrolisanog od strane igrača, skripta može uticati i na okolne ne-igrive karaktere(NPC), ali preveliki broj njih može dovesti do problema sa performansama.

Mod možete preuzeti sa sajta gta5-mods, gdje vas očekuje još detalja.

Možda Vas zanima  Uređaji vam otkazuju nakon svega nekoliko mjeseci? Evo što radite pogrešno
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *