INTERVJU Vuka Moba o vezi sa Kijom

Reper Vukadin Gojković, poznatiji javnosti kao Vuk Mob progovorio je o Kiji Kockar i bivšoj verenici Biljani. On je u intervjuu otkrio nepoznate detalje i priznao da li se kaje.

Da li bi se pomirio s Biljom ukoliko bi ti ona oprostila?

“O tome ne želim da pričam. Ne dovodi se u pitanje da li ona može da mi oprosti, nego to što ja ne mogu da oprostim sebi što sam je povredio. Nisam povredio samo svoju devojku i verenicu, nego i svog najboljeg prijatelja. Smatram da nisam loša osoba, ali eto, desilo mi se i na greškama se uči. A to da li bih ponovo bio s njom, o tome ne bih jer je to teška priča, duboka i bolna priča.  Nikad se ne zna ta nosi dan šta nosi noć.”

Da li se kaješ zbog svojih postupaka?

“Generalno se kajem što je ta priča izašla u javnost, ta neka navodna veza i zato što je Biljana najviše povređena zbog toga, a to nije zaslužila. Ja sam ispao loš i apsolutni krivac što sam dozvolio da priča toliko ode i izađe u medije. Sada ne vredi plakati nad sudbinom ali činejnica je da mi je jako žao što je sve tako ispalo.”

Da li si očekivao da će tvoja veza s Kijom biti toliko medijski ispraćena?

“Znao sam da će medijima ta navodna veza biti intresantna, ali da će baš izaći ovakva sapunica, nisam očekivao. Nisam mogao da zamislim da će se napraviti neki nastavak “Zadruge” od cele priče.

Kako komentarišeš mišljenje pojedinaca da si u vezu sa Kristinom ušao zbog marketinga?

“Ne obazirem se na te komentare, budući da sam do sada pokazao da mi takva popularnost ne treba. Meni nastupa ne manjka. Ja sam karijeru digao na zavidan nivo i bez Kije i te priče”.

Možda Vas zanima  Ana Nikolić otkrila: Bilo mi je neprijatno snimati sa Rastom

U kakvim si odnosima sa Kijom?

“U okej smo odnosima. Sada se ne družimo, ona je po Crnoj Gori, radi, ja radim po Bosni i to je to.

(Svet.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *