Instagram sada obavještava kada neko uslika vašu ”priču”

Ako ste htjeli da uslikate, odnosno skrinšotujete nečiju Instagram priču (story) zaboravite na to. Facebook polako uvodi mogućnost koja vlasniku fotografije jasno daje do znanja ko je sliku ”posudio”.

Kad god uradite skrinšot nečije priče, Instagram će to prepoznati i poslati notifikaciju.

Naravno, poznati servis za fotografije svoje korisnike upozorava o tome da privatno ”snimanje” tuđih slika više ne funkcionira.

Aplikacija će vas pustiti da to učinite samo jednom, što znači da ćete, ako imate neukrotivu sklonost za spremanjem tuđih fotografija, uskoro morati da budete mnogo pažljiviji.

Možda Vas zanima  10 tehnologija koje će oblikovati našu budućnost, a dostupne su nam već sada
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *