ANDRIJA OTKRIO TAČNU CIFRU KOLIKO MU KIJINA NAVODNO DUGUJE: Ćuti, zvao sam ti mamu! Dođeš li u Budvu, ja STIŽEM lično i…

Bura se nikako ne stišava! I ne samo što se ne stišava, nego se još više rasplamsava. Pobednica rijalitija “Zadruga” Kristina Kija Kockar zaratila je sa bivšim ljubavnikom Andrijom Lazovićem. Sve je počelo zbog navodnog duga od 500 evra koji joj Budvani nije vratio.

U medijima se pojavila informacija da je Andriji novac pozajmila Kijina majka, Nadica Zeljković i to 1.300 evra, a da je on ostao dužan još 500. Kockareva je čak i na Instagram storiju aludirala na tu temu.

Iako je Andrija u većini slučajeva izbegavao da daje izjave za medije, ovoga puta se razbesneo i poslao je oštru poruku.

– Stvarno mislim da je za nju u ovom trenutku mnogo bolje da ćutim, ali je sada prevršila svaku meru. Ne da joj ništa ne dugujem, nego ona meni duguje 30.000 evra, koje sam joj pozajmio kada joj je novac bio najpotrebniji. Zna ona odlično koji problem sam joj rešio.

Zvao sam njenu majku Nadu, a ona mi se žena izvinjava i još mi kaže da Kija to navodno nije izjavila, ali ja svakako znam da je to njeno maslo. Iskreno bih joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu, a čuo sam da je zakazala neke silne nastupe.

Bude li došla u Crnu Goru ja ću lično da navratim u diskoteku u kojoj bude pevala, pa da se raskosuramo kao ljudi i vidimo ko kome tu koliko i šta duguje – rekao je Lazović za “Srpski telegraf”, koji navodi da je on pobednici “Zadruge” otplatio kredit za stan.

– Kija je uz pomoć majke Nadice podigla kredit kako bi isplatila stan, a Andriji je bilo žao što se muči jer je znao koliko radi i koliko je želela da što pre otplati kredit, pa joj je bez razmišljanja ponudio pomoć. Ona je odmah prihvatila uz dogovor da mu novac vraća postepeno i u onoj meri u kojoj to bude mogla. Andrija joj je tada rekao da je sve u redu i da ne mora da se opterećuje oko toga – navodi neimenovani izvor “Srpskog telegrafa”.

Možda Vas zanima  ZDRAVKO ČOLIĆ: DA NISAM MUZIČAR, BIO BIH JEDNAKO USPJEŠAN FUDBALSKI GOLMAN

(Telegraf.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *